Novi Sad
04.09.2012.
07:57 > 13:26
Radnici nekada uspešne brodarske firme "Heroj Pinki", danas članice "Dunav grupe", blokirali su jutros ulaz u preduzeće kako bi skrenuli pažnju javnosti na svoju katastrofalnu situaciju.
  • putar sr. mitrovica

    04.09.2012 17:55
    podrška radnicima!!
    Podrška radnicima dunav grupe od strane putara iz Sremske Mitrovice.Imamo isti problem i nadamo se da ćemo ga rešiti.
    Putevi a.d. Sr.Mitrovica su u štrajku od 03.09.2012 god.
  • миша старовић

    04.09.2012 11:13
    погрешан потез (по)грешног синдиката -2
    Пошто ми први коментар није објављен , укратко понављам. КО ЋЕ ПЛАТИТИ ОДШТЕТУ ЗА ЗАУСТАВЉАЊЕ БРОДОВА ? Синдикалци који наговарају раднике на овакве потезе сигурно неће !Треба се борити и изборити али на прави начин !
  • Naporni

    04.09.2012 10:21
    Solidarnosc
    Valjda u istoriji nije bilo vecih kukavica od srpskih radnika. Te nesto kao prete, te se nasto samopovredjuju, te kao prave strajkove upozorenja... A gde su im crvene zastave, gde im je uzdignuta pesnica, gde im je govnjiva motka?
    Ex, ga je Drug Tito ziv, postreljao bi takve radnike po hitnom postupku.
  • -

    04.09.2012 08:55
    -
    ne razumem ove mere
    ako su hteli nesto postici trebali su oligarhiji blokirati prolaz na strandu naspram spica.

    o'ma bi pristali. samo da im odblokirate prolaz do onih nasukanih splavova

    ne znam za borovicu ali tihomir simic se cesto vozikao ev jahtom
  • Insider

    04.09.2012 08:29
    Dušan Borovica poseduje desetak firmi,sve su mu trenutno u blokadi jer je uzeo kredite koje pokušava da vrati preko leđa radnika i njihovih plata.Naravno tu su banke koje su mu dozvolile da iznese kapital koji realno nije mogao da pozajmi.
  • Pokojni Toza

    04.09.2012 08:17
    Gde su sada Dacic i Vucic?
    Heroj Pinki je bio jedan od giganta stare Jugoslavije. Spornim privatizacijama gazda je postao Misa Omega kada je preduzece promenilo ime u Dunav Grupa Agregati. Zatim firma prelazi u vlasnistvo Borovice kada ovaj gasi sve poslove i ispumpava pare iz firme. Zašto, kako i pod čijom ingerencijom to neka se pitaju neki organi koji su za to zaduzeni. Ali posto je Borovica glavni sponzor SPS sumnjam da ce bilo sta biti pokrenuto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna